Team

Illustratrice Anithe

De geweldige illustraties voor het boek en het Canvas zijn gemaakt door Anithe de Haas. Zij is een buurtgenote van me en viel me op door haar unieke stijl. Ik leerde haar kennen via de Terwijde Bierclub. Dit is de lokale bierbrouwer (Edward de Vries en vrienden) die hier op de Bakfiets zijn eigen heerlijke gebrouwen bier rondbrengt

Bierbrouw met de boek

Bierbrouwer Edward met creaties van Anithe in zijn hand (mijn boek) en op de bakfiets.

Op de website van de bierclub kan je de stijl zien die ons ook inspireerde voor de boekcover, maar ze kan natuurlijk veel meer zoals op de website van haar bedrijf Divisuals goed is te zien.

Ik wilde graag dat een boek dat best diep gaat, toch een heel toegankelijke ‘look’ had. Dus wilde ik voor een cartoonstijl gaan. Zelf had ik al enigszins een aantal beelden bij elkaar geprutst, maar Anithe wist er een schitterend geheel van te maken. Anithe is een vrolijke en creatieve meedenker, dus zeer aan te bevelen voor elk visueel project.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *