Workshops

Facilitators Inn

Op 1 september gaven we weer een workshop, dit keer voor potentiële gebruikers van het natuurcanvas. Het was bij de Facilitator’s Inn van Addy de Zeeuw in het Innovatiehuis van het MBO. Na de presentatie van het boek ging we aan de slag.

Aangezien het allemaal facilitators waren gingen ze eerst aan de slag met de tools. Bijvoorbeeld: hoe zet je zo’n workshop eigenlijk op. Je kan deze tools vinden op de website. Als creatievelingen hadden ze ook genoeg feedback en ideeën. We gaan bijvoorbeeld werken aan een bijbehorend kaartspel! watch this space!

Vervolgens konden ze het Canvas zelf ervaren. In die groepen tackelden ze lastige vraagstukken. We kregen veel Positieve reacties: ‘wat leuk om met deze bril te kijken’, ‘we kregen echt nieuwe inzichten’. Het boek vond dan ook gretig aftrek!

Bedankt Addy!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *