Team

Fotograaf Jasmijn

Een van de fotografen voor het boek natuurcanvas is Jasmijn Weenink. Ik ken haar van de Universiteit van Amsterdam vroeger. De laatste jaren heeft ze zich helemaal toegelegd op natuurfotografie, en ik ben blij dat ik een paar afbeeldingen van haar mocht gebruiken.

Op haar Website Jasmijn Fotografeert is veel meer van haar werk te vinden. bovendien organiseert ze workshops zodat iedereen een beetje kan leren hoe je een mooie natuurfoto maken. Bovendien kan je dan de columns lezen die ze wekelijks schrijft voor het Amstelveens Nieuwsblad.

Zelf kan ik erg genieten van haar foto’s van Papegaaiduikers. Ik heb deze zelf in IJsland in actie gezien. Ze zitten daar op het afgelegen eiland Vestmannaeyjabær. Het zijn sociale beesten die grote kolonies samenleven rond de noordelijke Atlantische oceaan.

Dus als je een wilt leren van haar over vogels en andere dieren is een workshop van harte aan te bevelen. En als je wilt zien welke foto’s van haar in het boek staan, kan je dat hier bestellen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *